מערבבים בקערה בינונית קמח, סודה לשתיה, אבקת קקאו ומלח.
ממיסים את השוקולד בקערה שמתאימה למיקרו, בפולסים של חצי דקה עד שמתקבל שוקולד חלק ומבריק.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה, סוכר חום וסוכר לבן, עד שמתקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים לתערובת את השוקולד המומס וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הביציה ותמצית הוניל וממשיכים לערבל.
מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים לערבל רק עד שהתערובת נטמעת בבלילה.
בעזרת כף גלידה או כל כף אחרת יוצרים 14 כדורים ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר פרגמנט. חשוב לרווח בין הכדורים, לפחות 5 ס"מ בין כדור לכדור.
משטחים מעט את הכדורים ואופים במשך 7-9 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. העוגיות צריכות להיות יציבות בקצוות ומעט פאדג'יות במרכז.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
מוצאים את הגלידה מהמקרר ל-5-10 דקות, כדי שתהיה מספיק רכה לעבוד איתה.
הכי טוב לחתוך את המיכל ל-7 פרוסות שוות. ולהניח כל פרוסה בין 2 עוגיות. אם לא קניצם מיכל, ניתן להשתמש בכף גלידה, להניח כדור גלידה בין 2 עוגיות ולמחוץ מעט.
מחזירים את הקסטות לפריזר ללפחות 20 דקות.
בנתיים מכינים את הציפוי, בקערה מתאימה למיקרו ממיסים את השוקולד והשמן ומערבבים עד שמתקבל רוטב שוקולד מבריק.
טובלים כל קסטה ברוטב השוקולד, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל אגוזי מלך קצוצים. מחזירים את הקסטות לפריזר.
ניתן לשמור במיכל אטום בפריזר עד לשלושה שבועות.