מנפים לקערה את קורנפלור, קמח, ,סודה לשתיה ואבקת אפייה. ומניחים בצד.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את אבקת הסוכר והחמאה.
מוסיפים את החלמונים, כל פעם חלמון אחד עד שנטמע.
מוסיפים לבלילה את הוניל וגרידת הלימון וממשיכים לערבל.
מוסיפים לבלילה את תערובת הקמח בשלוש נגלות. מערבלים במהירות נמוכה רק עד להיווצרות בצק אחיד. מתקבל בצק חלק ורך במיוחד.
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים.
מרדדים כל חלק של הבצק לעלה בעובי 1/2 ס”מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס”מ.
מעבירים את העיגולים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מקפידים לשמור על מרווחים של 3 ס"מ בין עיגול לעיגול.
מעבירים את התבנית למקרר לחצי שעה. בזמן זה מחממים את התנור לחום של 175 מעלות. אופים את העוגיות 9-10 דקות ועד להזהבה קלה מאוד. מוציאים ומצננים.
כהעוגיות מצוננות לחלוטין מחלקים אותן לזוגות. ממלאים שקית זילוף בריבת חלב, מזלפים ריבת חלב על עוגיה וסוגרים עם עוגיה נוספת לצורת סנדוויץ.