הדפס

שקשוקה אליפות

זמן הכנה 15 דקות
משך הבישול 1 hour
סה"כ זמן הכנה 1 hour 15 דקות
מספר מנות 2 מנות

מצרכים

  • 1 כף שמן זית אפשר גם קנולה
  • 4 שיני שום קצוצות דק דק
  • 900 גרם עגבניות מסוגים שונים חתוכות לקוביות
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4 ביצים
  • פיטרוזיליה קצוצה לקישוט

הוראות הכנה

  1. מחממים מחבת שבתוכה שמן ושום.

  2. כשהשום מתחיל להשחים מעט מוסיפים פנימה את העגבניות והתבלינים.

  3. מבשלים על אש בינונית-נמוכה 45 דקות, מערבבים מדי פעם כדי שהעגבניות לא ידבקו לתחתית במחבת.

  4. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

  5. יוצרים 4 גומות ברוטב ולכל גומה יוצקים ביצה.

  6. מבשלים עד שהביצה עשויה למידת רצונכם (אני אוהבת ביצה רכה ונוזלת).

  7. מקשטים בפטרויזליה קצוצה ומגישים לצד חלה טרייה.