Go Back
הדפס

חטיף צ'יריוס חמאת בוטנים ושוקולד

מצרכים

  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1/3 כוס דבש
  • 1/3 כוס מייפל אמיתי
  • 1 כוס חמאת בוטנים חלקה
  • 5 כוסות צ'יריוס שיבולת שועל אפשר גם מולטי
  • 350 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים חמאה מומסת, דבש, מייפל וחמאת בוטנים, עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה .

  2. מוסיפים פנימה את הצ'יריוס ומערבבים, עד שכל הצ'יריוס מכוסים בתערובת.

  3. יוצקים את התערובת לתבנית 23X33 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. משטחים את המסה לשכבה אחידה.

  4. בקערה מתאימה למיקרו ממיסים את השוקולד והשמן ומערבבים עד שמתקבל רוטב שוקולד מבריק.

  5. יוצקים את השוקולד מעל לשכבת הצ'יריוס ומשטחים לשכבה אחידה.

  6. מכניסים למקרר ללפחות שעה לפני שמוציאים וחותכים לחטיפים אישיים.

הערות

שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע, אצלנו זה החזיק בדיוק יומיים לפני שחוסל.