Go Back
הדפס

עוגת ביסקוויטים טירמיסו

זמן הכנה 10 דקות
מספר מנות 1 פיירקס 15X26 ס"מ

מצרכים

לשכבת הפתי בר

  • 1 ו-1/4 שרוול פתי בר
  • 1 כף קפה נמס
  • 1 כוס מים פושרים

לשכבת הקרם טירמיסו

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
  • 1/3 כוס קפה פושר 2 כפיות קפה נמס + 1/3 כוס מים
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

לקישוט

  • 2 כפיות בקת קקאו איכותי

הוראות הכנה

  1. מכניסים לקערה גדולה שמנת, קפה ואינסטנט פודינג. בעזרת מקציף ידני מקציפים לקצפת יציבה כחמש דקות.

  2. מערבבים בקערה אבקת קפה נמד ומים פושרים.

  3. טובלים ביסקוויט בקפה (טבילה מהירה וקצרה) מסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.

  4. יוצקים מעל שליש מכמות הקרם ומיישרים. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומעל שליש נוסף של הקרם ושוב ביסקוויטים וקרם.

  5. מיישרים את השכבה האחרונה של הקרם ומפזרים מעל אבת קקאו.

  6. מעבירים למקרר ללפחות 3 שעות לפני שמגישים.