מכניסים לקערה גדולה שמנת, קפה ואינסטנט פודינג. בעזרת מקציף ידני מקציפים לקצפת יציבה כחמש דקות.
מערבבים בקערה אבקת קפה נמד ומים פושרים.
טובלים ביסקוויט בקפה (טבילה מהירה וקצרה) מסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
יוצקים מעל שליש מכמות הקרם ומיישרים. מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומעל שליש נוסף של הקרם ושוב ביסקוויטים וקרם.
מיישרים את השכבה האחרונה של הקרם ומפזרים מעל אבת קקאו.
מעבירים למקרר ללפחות 3 שעות לפני שמגישים.