Go Back
הדפס

עוגיות חמאת בוטנים משלושה מרכיבים בלבד

זמן הכנה 7 דקות
משך הבישול 10 דקות
מספר מנות 16 עוגיות

מצרכים

  • 250 גרם חמאת בוטנים חלקה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה L

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה חמאת בוטנים, סוכר וביצה.

  2. יוצרים 16 כדורים ומניחים על תבנית אפייה שרופדה בנייר פרגמנט. חשוב לשמור על מרווח של 3-4 ס"מ בין העיגולים.

  3. בעזרת מזלג משטחים את העיגולים לעוגיות.

  4. אופים 9-11 דקות ב-180 מעלות.

  5. מצננים היטב לפני שמגישים.

הערות

העוגיות נשמרות שבוע בצנצנת סגורה על השיש.