בקערה גדולה מערבבים את היוגורט והקמח עם כף עץ. ממשיכים לערבב עד שמתקבל גוש בצק אחיד.
בעזרת סכין חדה מחלקים את הבצק ל-8 חלקים שווים.
מקמחים משטח עבודה נקי, מניחים עליו 1/8 מהבצק ובעזרת ידיים מקומחות מגללים לכדור. משטחים את הכדור ומרדדים לצורה של פיתה, עם מערוך מקומח. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
מחממים מחבת גריל עם פסים.
מניחים את הפיתה על המחבת וצולים עד שמתקבלים פסים בצד התחתון. הופכים את הפיתה מברישים בשמן זית ומפזרים מעל זעתר.
מגישים חם או מצננים היטב ושומרים בקופסה אטומה במקרר.