Go Back
הדפס

טורטייה חומוס וירקות

מספר מנות 2 גלילות

מצרכים

  • 1 גזר בינוני
  • 1 מלפפון בינוני
  • 1/4 פלפל אדום/צהוב
  • 2 עלי חסה

לכריך

  • 2 טורטיות מקמח מלא בקוטר 20 ס"מ
  • 3 כפות חומוס

הוראות הכנה

  1. קולפים את הגזר. בעזרת הקולפן פורסים את הגזר לרצועות דקות וארוכות.

  2. פורסים את המלפפון לרצועות ארוכים ודקים.

  3. פורסים את הפלפל לרצועות ארוכות ודקות.

  4. מרכיבים את הטורטיה - מורחים חומוס על הטורטיה. מניחים את הירקות בשליש התחתון של הטורטיה ומגלגלים לרול הדוק.