Go Back
הדפס

טורטייה חזה עוף וירקות

מספר מנות 4 גלילות

מצרכים

לחזה עוף

  • 100 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות או פסטרמה דבש או כתף בקר
  • 1 בפית דבש
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף רוטב סויה

למילוי הירקות

  • 1/4 פלפל אדום
  • 1 גזר
  • 1 חופן עלי רוקט
  • 1 בצל ירוק

לצלייה

  • 1 כף שמן קנולה

לכריך

  • 4 טורטיות מקמח מלא בקוטר 20 ס"מ

הוראות הכנה

מכינים את חזה העוף

  1. מערבבים בקערה דבש, חרדל וסויה. מוסיפים את רצועות העוף, מערבבים ומניחים בצד ל-10 דקות.

בינתיים מכינים את הירקות

  1. חותכים את הפלפל לרצועות דקות.
    מקלפים את הגזר וחותכים למקלות דקים.
    קוצצים את החלק הירוק בבצל ירוק לפרוסות דקיקות.

  2. מחממים שמן במחבת בינונית.  מוסיפים פנימה את רצועות העוף ומטגנים משני הצדדים עד שמשחימם.

מרכיבים את הטורטיה

  1. מניחים את רצועות העוף והירקות בשליש התחתון של הטורטיה, ומגלגלים לרול הדוק.