Go Back
הדפס

עוף בקארי ירוק עם ברוקולי ואפונה

מספר מנות 4 מנות

מצרכים

  • 2 כפות שמן
  • 4 שיני שום חתוכות דק דק
  • 1 בצל יבש קצוץ
  • 1 ק"ג פילה עוף חתוך לקוביות בגודל 4X4 ס"מ
  • 1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים
  • 3 כפות רוטב סויה דל נתרן
  • 1 קופסה קרם קוקוס
  • 1 כוס אפונה עדינה קפואה
  • 50 גרם ממרח קארי ירוק
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

  1. מחממים בסיר רחב ושטוח שמן ושום.

  2. כשהשום מתחיל להשחים מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה.

  3. מוסיפים פנימה את פילה העוף החתוך וצולים עד להשחמה. בין לבים מערבבים.

  4. מוסיפים את הברוקולי ורוטב הסויה ומערבבים.

  5. מוסיפים את קרם הקוקוס, האפונה וממרח הקארי ומרבבים היטב. מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית ומשאירים להתבשל לעוד 10 דקות.

  6. מכסים את האש ומוסיפים פנימה את הכוסברה. מערבבים ומגישים חם על אורז לבן או לסד סלט ירקות.