Go Back
הדפס

דובשניות מקמח שיפון

מספר מנות 35 דובשניות

מצרכים

  • 60 גרם מייפל
  • 60 גרם דבש
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 12 כוס סוכר חום
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר
  • 1/8 כפית ציפורן
  • 1/8 כפית אגוז מוסקט
  • 2 ו-1/2 כוסות קמח שיפון
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות אפייה בנייר פרגמנט.

  2. ממיסים את שמן הקוקוס במיקרו.

  3. טורפים ביצה בקערה גדולה.

  4. מוסיפים פנימה דבש, מייפל,וסוכר וממשיכים לטרוף עד לאיחוד.

  5. בקערה נפרדת מערבבים קמח, תבלינים, אבקת אפייה וסודה לשתייה.

  6. מוסיפים את היבשים אל הרטובים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.

  7. מכדררים מהמסה כדורים בגודל של כ-3 ס"מ ומניחים בתבנית במרחק של 2 ס"מ אחד מהשני.

  8. אופים 10-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

הערות

שומרים את הדובשניות בכלי אטום בטמ"פ החדש.