מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, קוואקר, סוכר חום, סוכר לבן והתבלינים.
מוסיפים את שמן הקוקוס וממשיכים לערבב, עד שמתקבל מרקם פירורי. מניחים בצד.
בקערה גדולה מניחים את התפוחים החתוכים, מיץ לימון, סוכר לבן, קינמון, שמן קוקוס מומס וקורט מלח.
מערבבים עד שכל התפוחים מכוסים בתערובת באופן שווה.
מעבירים את התפוחים לתבנית עגולה 20 ס”מ, משומנת.
מפזרים מעל את הפירורים, כך שתיווצר שיכבה אחידה של פירורים מעל התפוחים.
אופים 35-45 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים.
מוצאים מהתנור ונותנים להתקרר כעשר דקות, לפני ההגשה.