מכניסים לקערה את כל המצרכים ומערבבים היטב. מניחים לתערובת לנוח 20 דקות, כדי שתסמיך ותתייצב.
יוצקים את התערובת ל-2 תבניות אפייה גדולות מרופדות בנייר אפייה. משטחים את התערובת על התבניות בעזרת לקקן סיליקון. חשוב לשטח את הקרקרים דק דק ובצורה אחידה על התבניות.
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 70 דקות. הקרקרים צריכים להיות יציבים וקשים.
מוציאים את הקרקרים מהתנור ומצננים היטב לפני שחותכים בעזרת גלגלת פיצה או שוברים עם הידיים לחתיכות בגודל רצוי.
מאחסנים בקופסה אטומה.
מתכון מקורי באנגלית פה