Go Back
הדפס

קרקר כוסמת ירוקה

מספר מנות 2 תבניות אפיה

מצרכים

  • 1 כוס כוסמת ירוקה מושרת במים לפחות 4 שעות
  • 1/2 כוס זרעי פשתן
  • 1/2 כוס זרעי דלעת
  • 1 כף קליפות פסיליום
  • 1 כפית פפריקה מתקוה או מעושנת למי שאוהב
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1.5 כוסות מים

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-120 מעלות. מרפדים 2 תבניות אפייה בנייר פרגמנט.

  2. מסננים אתמים מהכוסמת הירוקה. מניחים את כל המצרכים בקערה גדולה ומערבבים היטב.

  3. נותנים לתערובת לנוח ולהתמצק במשך 20 דקות.

  4. מחלקים את התערובת לשתי חלקים שווים ומרפדים על המגש לעובי של כ-1/2 ס"מ.

  5. אופים 1.5-2 שעות או עד שהקרקרים מתייבשים לחלוטין.

  6. מצננים היטב ושוברים לקרקרים בגודל רצוי.

  7. שומרים בקופסה אטומה בטמפ'.