Go Back
הדפס

עוף מוקפץ ברוטב אסייתי

מספר מנות 4 מנות

מצרכים

לעוף

  • 1 ק"ג פילה עוף חתוך לקוביות
  • 3/4 כוס תערובת ציפוי נאגטס מאסטר שף אפשר גם קורנפלור
  • 1/2 כוס מים
  • 2 כפות שמן קנולה

לרוטב

  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 כף חומץ אורז
  • 1 כפית אבקת שום
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 כפות קטשופ
  • 4 כפות רוטב סויה דל נתרן

להגשה

  • 3 כפות שומשום מלא אפשר גם רגיל
  • 1 גבעול בצל ירוק פרוס לעיגולים

הוראות הכנה

  1. מכינים את תערובת הציפוי לעוף, מערבבים את תערובת הציפוי עם המים.

  2. יוצקים את התערובת על קוביות העוף ומערבבים היטב, כך שכל קוביות העוף נעטפות בתערובת.

  3. מחממים את השמן במחבת גדולה או סוטאג' ומטגנים את קוביות העוף עד להזהבה.

  4. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומוסיפים לקוביות העוף.

  5. ממשיכים לבשל תוך ערבוב עד לרתיחה ומנמיכים את האש.

  6. מבשלים על אש קטנה עוד חמש דקות, מפזרים מעל את השומשום ומגישים.

  7. אפשר לפזר מעל בצל ירוק פרוס.