Go Back
הדפס

עוגיות בננה וקוואקר לפעוטות וילדים

מצרכים

  • 1 בננה ביננונית בשלה
  • 1 כף חמאת בוטנים טבעית ללא תוספת סוכר
  • 1 ביצה
  • 2 כפות סוכר חום אפשר גם לבן
  • 1/2 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1 ו-1/4 כוסות קוואקר דק אפשר גם רגיל

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנטץ

  2. מועכים את הבננה בקערה גדולה.

  3. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

  4. בעזרת 2 כפות או כף לגלידה יוצרים עוגיות בגודל שווה ומניחים בתבנית האפייה.

  5. אופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגיות מתייצבות והשוליים שלהן מזהיב מעט.

  6. מצננים היטב ושומרים במיכל אטום עד 5 ימים.

הערות

אם מכינים כמות כפולה של העיסה מומלץ להשתמש ב-3 בננות.