Go Back
הדפס

טופו מוקפץ עם ירקות ואורז

מספר מנות 2 מנות

מצרכים

  • 1 כף שמן קנולה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • 300 גרם טופו קשה חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
  • 3 גזרים קטנים פרוסים לעיגולים
  • 1 כוס אפונה עדינה קפואה
  • 1 ו-1/2 כוסות אורז מבושל
  • 2 כפות רוטב סויה ללא נתרן
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק

הוראות הכנה

  1. במחבת גדולה מחממים את השמן, השום והג'ינג'ר.

  2. מוסיפים פנימה את הטופו ומטגנים, תוך כדי ערבוב, כשלוש דקות או עד שמתחיל להשחים.

  3. מוסיפים פנימה את הגזר ומטגנים עוד 3 דקות, כדי שהגזר יתרכך מעט.

  4. מוסיפים את האפונה והאורז, מערבבים ומטגנים עוד 2-3 דקות.

  5. מוסיפים את הסויה והצ'ילי המתוק מעברבבים ומהיטב כך שכל התבשיל יספוג את הרוטב.

  6. מגישים חם.