מפזרים מלח ופלפל על נתחי פילה העוף.
מחממים שמן במחבת גדולה או סיק סוטאג'. מניחים את נתחי העוף במחבת ומטגנים במשך 4-5 דקות ולא הופכים עד שהחלק התחתון צרוב יפה וזהוב.
הופכים לצד השני ומטגנים עוד 2-3 דקות, מוסיפים מחצית מכמות השום ואת תערובת תבליני פרובנס והצ'ילי ומערבבים היטב.
מוציאים את העוף לצלחת ומניחים בצד.
מוסיפים את יתר השום והיין למחבת. מביאים לרתיחה ומנמיחים את האש, ממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם מעט.
מוסיפים לסיר את נתחי העוף, השעועית ומיץ הלימון. מערבבים ומבשלים עוד 5-7 דקות.
מפזרים את הפיטרוזיליה מעל מערבבים ומגישים חם!