מחממים תנור ל-200 מעלות.
מניחים את פרחי הכרובית המפורקים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בספריי שמן וממליחים מעט. צולים את הכרובית כחצי שעה או עד שהפרחים מזהיבים. מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את השמן עד להזהבה.
מוסיפים את השום הכתוש והתבלינים ומערבבים עד שהתבלינים נפתחים, כלומר מריחים נפלא.
מוסיפים את עדשים, העגביות המרוסקות והעגבניות החתוכות ומבשלים כחמש דקות או עם שהתערובת מתחילה לבעבע.
מוסיפים את קרם הקוקוס, הכורבית הצלויה ועלי התרד. מערבבים ומבשלים עוד חמש דקות.
מומלץ להגיש חם על מצע של אורז יסמין.
מבוסס על המתכון מהבלוג המושלם של Pick Up Limes