Go Back
הדפס
פשטידת ברוקולי מושלמת ודיאטטית

פשטידת ברוקולי מושלמת ודיאטטית

מצרכים

  • 600 גרם ברוקולי קפוא מופשר
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • 400 גרם קוטג' 5%
  • 150 גרם גבינה בולגרים רכה 5%
  • 3 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. חממו תנור ל-180 מעלות. שמנו תבנית 26 עגולה, והניחו בצד.

  2. חיתכו את הברוקולי המופשר לקוביות בגודל של כסנטימטר, הוסיפו את הבצל הקצוץ ותבלנו במלח ופלפל.

  3. בקערה נפרדת ערבבו את הקוטג', בולגרית, ביצים, קמח ואבקת האפייה. הוסיפו פנימה את תערובת הברוקולי וערבבו רק עד לאיחוד.

  4. צקו את התערובת לתבנית המשומנת. אפו את הפשטידה 20-25 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש ועם מעט פירורים.

  5. הוציאו את הפשטידה מהתנור והניחו להצטנן 5-10 דקות לפני ההגשה.

הערות

מומלץ לחלק את הפשטידה ל-8 מנות.