Go Back
הדפס

עוגיות רוגלעך משני מרכיבים בלבד!

זמן הכנה 10 דקות
משך הבישול 25 דקות
סה"כ זמן הכנה 35 דקות
מספר מנות 22 רוגלעכים

מצרכים

  • 1 חבילה בצק פריך קפוא 450 גרם
  • 1 כוס ממרח נוטלה או כל ממרח שוקולד אחר

הוראות הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי ההוראות שעל האריזה.

  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט ומניחים בצד.

  3. מקמחים משטח עבודה, ומרדדים עליו את הבצק למלבן גדול.


  4. מורחים שיכבה אחידה של המילוי על הבצק.

  5. בעזרת סכין חדה או גלגלת פיצה חוצים את הבצק לאורכו, ואז  כל חצי חותכים למשולשים שווה שוקיים.

  6. מגלגלים כל משולש מהחלק מהחלק העבה של המשולש כלפי פנים עד שנוצר רוגלך ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.

  7. מברישים בביצה טרופה ואופיםם 20-25 דקות או עד שהרוגלעך מזהיבים. מצננים מעט ומגישים.

הערות

  • אני הכנתי עם ממרח נוטלה אבל באמת שכל ממרח יכול ללכת, כמו לוטוס או אפילו שוקולד השחר למריחה.
  • בא לכם לשדרק את הרוגלעך? אתם יכולים להוסיף למלית פיסטוקים או שקדים טחונים.
  • לפני שהרוגלעך נכנסים לתנור אפשר לפזר מעל סוכר גבישי או אגוזים טחונים בשביל לקבל רוגלעך קצת יותר מפונפן.