מפשירים את הבצק לפי ההוראות שעל האריזה.
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט ומניחים בצד.
מקמחים משטח עבודה, ומרדדים עליו את הבצק למלבן גדול.
מורחים שיכבה אחידה של המילוי על הבצק.
בעזרת סכין חדה או גלגלת פיצה חוצים את הבצק לאורכו, ואז כל חצי חותכים למשולשים שווה שוקיים.
מגלגלים כל משולש מהחלק מהחלק העבה של המשולש כלפי פנים עד שנוצר רוגלך ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מברישים בביצה טרופה ואופיםם 20-25 דקות או עד שהרוגלעך מזהיבים. מצננים מעט ומגישים.