חממו תנור ל-200 מעלות. רפדו תבנית מלבנית בגודל 22X12 ס"מ.
שוטפים את התותים, מורידים את העלים וחותכים לקוביות.
בעזרת מטרפת יד טירפו ביחד את הסוכר והביצים עד לקבלת קבלת צבע צהוב בהיר. הוסיפו את הוניל והשמן והמשיכו לטרוף עוד דקה.
קפלו פנימה את הקמחים ואבקת האפייה.
הוסיפו את התותים וערבבו רק עד לקבלת תערובת אחידה.
צקו את התערובת לתבנית והכניסו לתנור. אפו על 200 מעלות 5 דקות ואז הנמיכו את הטמפרטורה של התנור ל-175 מעלות והמשיכו לאפות עוד 20-25 דקות או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש עם מעט פירורים.
הוציאו את העוגה מהתנור והניחו לה להצטנן בטמפרטורת החדר כעשר דקות לפני ההגשה.