במעבד מזון עם להב פלדה שמים יחד קמח, מלח, אבקת אפייה ואבקת סוכר ומעבדים יחד.
מוסיפים פנימה את החמאה הקרה ומעבדים עד שמתקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד שמתחילים להיווצר גושי בצק. אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים 1-2 כפות מים קרים.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מוסיפים את הספרינקלס, מאחדים ומשטחים לצורת דיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה או עד 3 ימים.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי של 3-4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 7-8 ס"מ. בתוך כל עיגול מניחים כפית ממרח נוטלה או חלבה וסוגרים לצורה של אוזן המן.
מניחים במרווחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, ומצננים את אוזני ההמן במשך כחצי שעה לפני האפייה במקפיא. אל תוותרו על הקירור הוא מונע מאוזני ההמן להיפתח ומהמילוי לנזול החוצה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
אופים את האוזניים במשך 10-14 דקות או עד שהן זהובות ויציבות לחלוטין.
מצננים לחלוטין ומגישים.