מסננים את פולי הסויה ממי ההשריה, שוטפים היטב, מעבירים לסיר בגודל בינוני ומכסים במים בנדיבות.
מעבירים לכיריים, מבשלים על אש גבוהה עד רתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20-30 דקות עד שהפולים התרככו. מסננים ומניחים להם להתקרר.
מניחים בסיר בינוני את השמן, השום, הג'ינג'ר וזרעי הכוסברה הטחונים, מעבירים לכיריים ומשחימים על אש בינונית.
מוסיפים פנימה את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים פנימה את פולי הסויה והגזר ומערבבים. שופכים פנימה 2 כוסות מים ומוסיפים את התבלינים. מביאים לקתיחה ומנמיכים לאש בינונית. מבשלים עוד 20 דקות.
מגישים חם. אפשר להגיש לצד אורז מאודה.