מחממים תנור ל-180 מעלות.
מפשירים את עלי התרד הקפואים במיקרו ומסננים היטב מנוזלים.
מכינים את המילוי: בקערה גדולה מערבבים תרד, גבינה, ביצים ותבלינים.
מוציאים את עלי הפילו מקרור, פורשים על משטח עבודה נקי ומכסים במגבת מטבח (בזמן שעובדים עם דף פילו אחד מכסים את שאר הדפים במגבת).
פורשים את אחד מעלי פילו על נייר אפייה ומברישים במעט שמן. מניחים עליו עלה נוסף ומברישים גם אותו.
מניחים בחלק התחתון של העלים 1/4 מהמילוי, מקפלים את הקצוות של כל מאפה כלפי פנים ומגלגלים לסגירה.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהפתח של הבוריק כלפי מטה, מורחים ביצה טרופה ומפזרים מעל קצח. ממשיכים כך עם כל יתר העלים.
אופים 20-25 דקות, עד שהבוריקים מזהיבים.