פרוסות דקות של לחם שטוח בלי טיפת קמח וגלוטן. מושלם לתפריט פליאו וגם למי שנמנע מגלוטן.
במעבד מזון טוחנים את ראש הברוקולי עד למתקבלים פרורים בגודל אורז.
מעבירים 4 כוסות של הברוקולי המגורד לקערה גדולה.
מוסיפים פנימה את קמח השקדים, התבלינים והביצים הטרופות.
לשים את העיסה עם ידיים נקיות עד לקבלת מסה אחידה. מתקבלת מסה אוורירית ולא דחוסה כמו בצק.
יוצרים מהמסה כדור ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
משטחים את המסה עד לקבלת מלבן גדול ואחיד.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, 22-25 דקות או עד שהלחם מזהיב מעט.
מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להצטנן לטמפרטורת החדר.
הופכים את הלחם על משטח עבודה ומסירים את נייר האפייה בעדינות, כדי שהלחם לא יקרע.
חותכים את הלחם ל-9 פרוסות מלבניות.