מחממים תנור ל-120 מעלות. מרפדים 2 תבניות אפייה בנייר אפייה.
שוטפים את עלי הקייל, מנערים ומייבשים על מגבת נייר.
קורעים את העלים לפיסות ומסירים גבעולים קשים.
מעבירים את העלים לקערה גדולה, שופכים מעל שמן, מלח ותבלינים ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
מניחים את העלים בתבניות האפייה, חשוב לשים לב שהעלים לא יגעו זה בזה על מנת שישחימו בצדדים.
אופים כ-20 דקות או עד שעלי הקייל משחימים והופכים קריספיים.
מוצאים את התבניות מהתנור ומקררים מעט לפני שמגישים. את הצ'יפס שנותר ניתן לשמור בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך יומיים נוספים.