מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים בקערה שוקולד וחמאה וממיסים במיקרו, בפולסים של 30 שניות, בין לבין מערבבים עד שנוצר רוטב מבריק, מוסיפים פנימה את הקפה ומערבבים היטב. מניחים לתערובת להתקרר.
בקערת מיקסר מקציפים את חלבוני הביצה וקורט המלח.
ברגע שמתחילות להיווצר תלוליות לבנות מוסיפים את הסוכר לאט לאט. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב מאוד.
מקפלים את תערובת השוקולד אל הקצף, מערבבים עד לקבלת בלילב אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 20 ס"מ ואופים במשך 35-40 דקות או עד שהעוגה מתייצבת והחלק העליון שלה מתקשה.
מצננים היטב, מפזרים מעל אבקת קקאו ומגישים.