מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט. מניחים את המצות בשכבה אחידה על נייר הפרגמנט, כך שיכסו את כל המגש.
הניחו את החמאה והסוכר בסיר קטן, חממו על אש בינונית והביאו לרתיחה תוך כדי שאתם מערבבים. ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה, הוסיפו את הוניל, הנמיחו את האש והמשיכו לבשל תוך כדי ערבוב עוד 4 דקות. שיפכו את התערובת מעל למצות ובעזרת מרית סיליקון מירחו אותה בשכבה אחידה על המצות.
הכניסו את המגש לתנור למשך 8-10 דקות או עד ששכבת הקרמל מבעבעת. מוציאים את המגש מהתנור ומניחים על רשת. מיד מפזרים מעל את פצפוצי הושוקלד ומחכים כחמש דקות עד שיתחילו להנמס.
בעזרת מרית סיליקון מורחים את השוקולד בשכבה אחידה מעל הקרמל. מפזרים מעל את האגוזים. מכניסים למקרר לכחצי שעה או עד שהשוקולד מתקשה לגמרי.
מוציאים מהתנור ושוברים לחתיכות בגודל רצוי, אפשר גם לחתוך ריבועים בגודל שווה עם סכין.