מניחים את כל המצרכים של הקבב בקערה גדולה ומערבבים היטב. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר לפחות רבע שעה.
חוצים את הפיתות לרוחבן. ממלאים כל חצי פיתה במילוי הבשר, דואגים שהבשר ימלא היטב את הפיתה ולא ישארו חלקים ריקים.
מושכים את הפיתות בשמן זית ומניחים על מחבת פסים שחוממה היטב. אפשר להניח מעל הפיתות מחבת ברזל כבדה לקבלת אפקט צריבה ממש כמו על הגריל. צולים עד שהפיתה מזהיבה, הופכים וצורבים גם את הצד השני.
מגישים חם בליווי טחינה ירוקה וסלט ירקות.
מניחים את כל המצרכים בקערה עמוקה או בקערת בלנדר יד.
טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד. מתקנים תיבול אם צריך.