מכניסים את הסוכר, הוניל והמים לסיר קטן ומחממים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.
כשהתערובת מתחילה לבעבע והסוכר נמס לגמרי, מוסיפים את קמח התפו"א ומערבבים היטב עד שאין בכלל גושים והתערובת חלקה לגמרי. מורידים מהאש ומניחים לתערובת להצטנן מעט.
מפרידים את הביצים.
מניחים את החלבונים בקערת מיקסר ומקציפים עד שנוצר קצף רך.
מוסיפים את התערובת המבושלת לקצף, כל פעם כף אחת, וממשיכים להקציף.
מוסיפים את אבקת האפייה וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם אחיד.
בקערה בינונית מערבבים היטב 4 חלמוני ביצה, יוגורט וגבינה לבנה.
מקפלים את התערובת אל הקצף. ממשיכים לקפל עד לאיחוד התערובות.
יוצקים את התערובת לתבנית עגולה 26 ס"מ, ואופים 60 דקות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ובתחתיתו מונחת קערת מים גדולה.
מכבים את התנור ופותחים את דלת התנור מעט, אני משתמשת בכף עץ שמונעת מהדלת להסגר. משאירים את העוגה בתנור מעט פתוח עוד 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
בקערת מיקסר מניחים את השמנת, גבינה, חלב ואינסטנט פודינג.
מקציפים עד לקבלת קרם יציב יחסית.
מצפים את העוגה שהתקררה ומכניסים למקרר ללפחות 3 שעות לפני שמגישים.