מכניסים לבלנדר בננוץ, יוגורט, חמאת בוטנים ודבש.
מפעילים על מהירות גבוהה וטוחנים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית ארטיקים. נועצים מקל במרכז כל ארטיק ומעבירים לפריזר למינימום 3 שעות.
ממיסים את השוקולד והשמן במיקרו, בקערה חסינת חום, בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד שנוצר רוטב שוקולד חלק ומבריק.
טובלים כל ארטיק בשוקולד החם, מקשטים בשבבי קוקוס ומניחים בתבנית מצופה בנייר פרגמנט. מחזירים לפריזר לעשר דקות.
מעבירים את הארטיקים לכלי סגור ושומרים בפריזר.