מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את מרכיבי הבצק ומערבלים עד שנוצר בצק רך ואלסטי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד, משטחים מעט ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות (ואפשר גם לילה).
בנתיים מכינים את המלית: מכניסים לקערה את התמרים, התבלינים והמים הרותחים ומערבבים בזהירות עד לקבלת משחה במרקם שניתן למרוח בקלות על הבצק. אפשר להוסיף עוד 12 כפות מים אם רוצים שהמרקם יהייה מעט יותר דליל.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2 ומרדדים על שיש מקומח היטב למלבן בעובי 1/2 ס”מ.
מורחים שכבה אחידה של ממרח התמרים על עלה הבצק, בשלב זה אפשר לפזר אגוזים טחונים אם רוצים.
מניחים את הרולדות על תבנית שרופדה בנייר אפייה ובעזרת סכין חותכים לעוגיות בגודל הרצוי אבל לא חותכים עד הסוף אלא רק עד האמצע. זה יעזור לנו לפרוס את העוגיות אחרי האפייה.
אופים את העוגיות בתנור 25-30 דקות או עד שהן מזהיבות.
מצננים היטב ושומרים בצנצנת אטומה.
לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר מעל העוגיות.
העוגיות נשמרות שבועיים. אפשר להקפיא את העוגיות המוכנות עד חודשיים.