מקלפים את הבטטות ומבשלים במים, עד שהן מתרככות. מסננים ומקררים.
מועכים את הבטטות, מוסיפים סויה, קוואקר, מלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט ומברישים בשמן זית
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים לביבות על נייר הפרגמנט.
אופים תנור שחומם מראש ל-180 מעלות, 25-30 דקות או עד שהלביבות מזהיבות.
בנתיים מכינים את המטבל: מערבבים את כל מרכיבי המטבל בקערית.
מגישים את הלביבות חמות לצד הרוטב.
אפשר לשמור את הלביבות 3 ימים בקופסא אטומה במקרר.