חממו תנור ל-180 מעלות. רפדו תבנית עגולה בקוטר 22 בנייר אפייה.
המיסו את החמאה במיקרו ושיפכו לתבנית. סובבו את התבנית כך שתיווצר שכבה אחידה של חמאה בבסיס התבנית.
פזרו את הסוכר על גבי החמאה המומסת, הקפידו לפזר מעט גם על דפנות התבנית.
מניחים את פרוסות האפרסמונים בתחתית התבנית באופן חופף ובמעגלים.
בקערה קטנה מתאימה למיקרו ממיסים את החמאה במיקרו. מוסיפים את הרוויון, מערבבים ומניחים לתערובת להתקרר.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח. יוצקים את תערובת החמאה והרוויון ליבשים ומערבבים. מוסיפים את הביצים והווניל וממשיכים לערבב עד לאיחוד.
יוצקים את התערובת מעל לשכבת האפרסמונים. מישרים את החלק העליון של התבנית בעזרת מרית סיליקון.
אופים את העוגה 35-40 דקות או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש ועם מעט פירורים.
מוציאים מהתנור, נותנים לעוגה להצטנן בטמפרטורת החדר ומגישים.
אפשר להכין את העוגה בגרסה פרווה. במקום הרוויון מערבבים כוס חלב סויה עם כף חומץ מערבבים ומניחים בצד לדקה או שתיים, לפני שמוסיפים לשומן.
את החמאה אפשר להמיר ב-85 גרם שמן קוקוס או 100 גרם שמן קנולה.