סוחטים את גוש הטופו מהנוזלים. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה בינונית.
חותכים את הטופו הסחוט לרצועות בעובי 2 ס"מ, ומכניסים למרינדה. מערבבים ונותנים לטופו לנוח במרינדה כחמש דקות.
מעבירים את קוביות הטופו המצופות לתבנית מצופה בנייר פרגמנט. אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס.
טובלים נייר אורז בקערית מים קרים כ-20 שניות. מניחים את הנייר הרטוב על השיש או קרש חיתוך.
מניחים בקצה התחתון של נייר האורז את הירקות, רצועות הטופו ו- 2-3 עלי כוסברה. מקפידים לא להגיע עד לשוליים בצדדים.
תופסים את החלק התחתון של נייר האורז ומושכים מעל המילוי, בעזרת האצבעות דוחפים את המילוי פנימה. מקפלים את הקצוות פנימה ומגלגלים לספרינג רול הדוק.
חוזרים עם שאר ניירות האורז.