מניחים את כל המצרכים בקערה גדולה ולשים עם הידיים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג מהתערובת, עם ידיים מעט רטובות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
בסיר רחב (סוטאג'), מחממים שמן זית ושום.
כשהשום מתחיל להזהיב מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך מעט שקוף.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, עשבי התיבול והתבלינים ומערבבים. מביאים לרתיחה ומוסיפים פנימה את הקציצות, חשוב להניח את הקציצות בשכבה אחדיה על מנת שיתבשלו האופן אחיד.
מכסים את הסיר במכסה, מנמיכים לאש נמוכה בינונית ומבשלים כ-25 דקות או עד שהקציצות מבושלות לגמרי והרוטב הצטמצם מעט.
מגישים על מצע של אורז מאודה או פסטה.