Go Back
הדפס

לחם כוסמין ללא לישה

מספר מנות 1 כיכר

מצרכים

  • 500 גרם מים פושרים 490 מ"ל
  • 2 כפיות שמרים יבשים 7 גרם
  • 300 גרם קמח כוסמין מלא
  • 200 גרם קמח מלא
  • 1 כפית מלח
  • 100 גרם זרעי חמניה
  • 2 כפות חומץ

הוראות הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים את המים הפושרים והשמרים ומניחים לשמרים לתסוס כחמש דקות.

  2. מוסיפים פנימה את הקמחים, המלח, זרעי החמניה והחומץ ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה.

  3. משמנים בספריי שמן תבנית מלבנית 25 ס"מ ומפזרים בתחתית שיבולת שועל.

  4. יוצקים את העיסה לתוך התבנית ומיישרים. מכניסים לתנור קר, מכוונים ל-200 מעלות ואופים 60 דקות.

  5. מצננים היטב לפני שפורסים.