מחממים תנור ל־175 מעלות, ומרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה.
בקערה גדולה מערבבים את מחית הדלעת, הסוכר לבן, הסוכר חום, השמן והביצה.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, תבלינים ופקאנים קצוצים.
מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים למרקם אחיד.
בעזרת שתי כפיות יוצרים תלוליות של עוגיות על נייר האפייה, ושומרים על רווחים גדולים ביניהן.
אופים 10־13 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. העוגיות מתייצבות כשהן מתקררות ולכן חשוב לא לאפות אותן יתר על המידה ולהוציאן מיד כשיזהיבו.
מצננים היטב לפני ההגשה. שומרים את העוגיות בקופסה סגורה בטמפרטורת החדר, הן נשמרות נפלא על השיש במשך 4 ימים.
הכנת מחית דלעת: