בקערה גדולה לשים את כל המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות אפייה בנייר אפייה.
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
קורצים עיגולים בקוטר 6 ס”מ, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול, עוברים על השוליים של כל עיגול עם אצבע רטובה מעט וסוגרים למשולש מהודק עם פתח קטן למלית.
מניחים את אוזני ההמן בתבניות במרווחים של 2 ס”מ.
אופים כ-20 דקות או עד שאוזני ההמן מזהיבות ומתייצבות.
מצננים היטב לפני ההגשה. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.