Go Back
הדפס

פופקורן עוף אפוי

מספר מנות 6 מנות

מצרכים

  • 1 ק"ג פילה עוף חתוך לקוביות
  • 2 כפות שמן
  • 1 כוס פרורי פאנקו
  • 1 כף גדושה קמח
  • 2 כפיות תבלין קייג'ון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת שום
  • ספריי שמן

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.

  2. בקערה גדולה מניחים את חזה העוף והשמן, מערבבים כך שכל נתחי העוך ימשכו בשמן.

  3. בצלחת שטוחה מערבבים פרורי פאנקו, קמח ותבלינים.

  4. מעבירים כמה קוביות פילה עוף משומן לצלחת עם תערובת הפאנקו ומצפים היטב. מניחים את הקוביות המצופות בתבנית האפייה. חוזרים עם יתר קוביות העוף.

  5. מתיזים ספריי שמן על הנתחים בתבנית ואופים כ-20 דקות או עד שהנתחים מזהיבים. שימו לב לא לאפות יותר מדי כדי שהנתחים ישארו עסיסיים.

  6. מגישים חם עם רוטב שאוהבים.