Go Back
הדפס

קרפים ירוקים סופר בריאים

קלוריות 61 קק"ל

מצרכים

  • 1 כוס קמח כוסמין מלא לגרסה ללא גלוטן אפשר להשתמש בקמח אורז
  • 2 כוסות חלב שיבולת שועל/חלב רגיל/חלב צמחי
  • 5 ביצים
  • 1 חופן עלי תרד טריים
  • 1 קורט מלח
  • ספריי שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר או מג'ימיקס ומערבלים כשלוש דקות עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.

  2. מניחים לתערובת לנוח 20-30 דקות.

  3. מחממים מחבת שטוחה, מרססים בספריי שמן. בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה למרכז המחבת ומשטחים לקרפ בגודל רצוי. מטגנים עד שנוצרות בועויות על פני הקרפ והשוליים מזהיבים, הופכים את הקרפ ומטגנים עוד 1-2 דקות.

  4. חוזרים על הפעולה עם יתר הקרפים.

  5. אפשר להגיש עם מלית של לבנה וסלסת עגבניות או סירופ מייפל אם מעדיפים גירסה מתוקה.