מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר או מג'ימיקס ומערבלים כשלוש דקות עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
מניחים לתערובת לנוח 20-30 דקות.
מחממים מחבת שטוחה, מרססים בספריי שמן. בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה למרכז המחבת ומשטחים לקרפ בגודל רצוי. מטגנים עד שנוצרות בועויות על פני הקרפ והשוליים מזהיבים, הופכים את הקרפ ומטגנים עוד 1-2 דקות.
חוזרים על הפעולה עם יתר הקרפים.
אפשר להגיש עם מלית של לבנה וסלסת עגבניות או סירופ מייפל אם מעדיפים גירסה מתוקה.