Go Back
הדפס

מאפינס דלעת בריאים

מספר מנות 12 מאפינים בינוניים

מצרכים

  • 1 כוס מחית דלעת
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1/3 כוס סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 2 כפיות אבקת אפייה שקית
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפיות אבקת קינמון
  • 1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר
  • 1/4 כפית בהרט
  • 1/8 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס לא חייבים

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית שקעים במנג'טים ומשמנים בספריי שמן.

  2. בקערה גדולה מערבבים מחית דלעת, שמן, ביצים, סירופ מייפל ותמצית וניל.

  3. בקערה נפרדת מערבבים את היבשים קמח, אבקת אפייה, מלח ותבלינים.

  4. מוסיפים את היבשים לרטובים ומערבבים רק עד לאיחוד. בשלב זה אפשר להוסיף את התוספות שאתם אוהבים.

  5. יוצקים את הבלילה לתבנית השקעים ואופים 20-23 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז המאפין יוצא יבש.

  6. מצננים היטב לפני שמגישים.

הערות

  • המאפינס נשמרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדש 4 ימים.
  • אפשר לשמור במקרר עד 7 ימים.
  • אם אתם אוהבים לפתוח את הבוקר עם מאפיניס, אחרי שהמאפינס מצוננים לחלוטין עוטפים כל מאפין בניילון נצמד ושומרים בשקית זיפלוק בפריזר.