מניחים את כל המצרכים בקערה גדולה ולשים עם הידיים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג מהתערובת, עם ידיים מעט רטובות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
בסיר רחב (סוטאג'), מחממים שמן זית ושום.
כשהשום מתחיל להזהיב מוסיפים את התבלינים ומחממים עוד דקה.
מוסיפים את קרם הקוקוס, רסק העגבניות ומשחת הקארי ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה מנמיחים את האש ומוסיפים פנימה את הקציצות., חשוב להניח את הקציצות בשכבה אחדיה על מנת שיתבשלו האופן אחיד.
מכסים את הסיר במכסה, מנמיכים לאש נמוכה בינונית ומבשלים כ-25 דקות או עד שהקציצות מבושלות לגמרי והרוטב הצטמצם מעט. חשוב לפתוח את הסיר אחרי רבע שעה ולהפוך את הקצצות בעדינות.
מומלץ להגיש על מצע ורז לבן.