מניחים את כל חומרים, למעט הביצה הטרופה והתבלינים, בקערה גדולה. לשים עד שמתקבל בצק מעט דביק וגמיש. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למינימום 3 שעות, הכי טוב להשאיר למשך לילה.
מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס. מרפדים תבניות אפייה בנייר פרגמנט.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל-8 חלקים שווים.
כל פעם נעבוד עם 1/8 מהבצק. ניצור כדור ונעביר למשטח מקומח קלות, נפזר עוד מעט קמח מעל ונרדד עם מערוך לעיגול בעובי של 3-5 מ"מ.
בשלב זה אפשר לפזר את התבלינים על העיגול שנוצר.
בעזרת חותכן פיצה נחלק את העיגל ל-8 חלקים שווים. נגלגל כל חלק מהקצה הרחב לקצה הצר, כך שיווצר לנו מיני רוגלעך.
נעביר את הרוגלעכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ונבריש בביצה הטרופה.
אופים 15-20 דקות או עד שהרוגלעך מזהיב. מקררים לפחות 5 דקות לפני שמגישים.
ברגע שהרוגלעך התקררו לגמרי אפשר להעביר לקופסה אטומה ולשמור בפריזר עד חודש.