חממו תנור ל-175 מעלות. רפדו תבנית מרובעת 20X20 ס"מ בנייר אפייה ורססו בספריי שמן.
בקערה גדולה מניחים את השקדים, זרעי הציה, הקוקוס והמלח ומערבבים.
בקערית קטנה מערבבים את סירופ המייפל, שמן הקוקוס ותמצית הוניל.
יוצקים את התערובת הנוזלית על המרכיבים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה. בעזרת מרית משטחים את התערובת לשכבה אחידה ודחוסה.
אופים 10-12 דקות או עד שהחטיפים מזהיבים.
בזמן האפייה ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס במיקרו באינטרוולים של 30 שניות, מערבבים בין לבין עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
יוצקים את תערובת השוקולד על החטיפים, מעבירים למקרר ללפחות שעה או עד שהחטיפים והציפוי מתייצבים.
מוציאים מקרור ופורסים למלבנים בגודל 2 ס"מ X 5 ס"מ.
החטיפים נשמרים במקרר עד שבועיים, בקופסה אטומה.