Go Back
הדפס

קרפ ריינבו בריא ללא צבעי מאכל

מצרכים

לקרפים הירוקים

  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 חופן עלי תרד טריים

לקרפים הורודים

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 כוס מיץ סלק תפוח
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית מלח

לקרפים הצהובים

  • 2 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית כורכום
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

להכנת הקרפים הירוקים

  1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.

  2. מניחים לתערובת לנוח עשרים דקות.

  3. מחממים מחבת קרפים או מחבת רחבה טפלון או נון סטיק.

  4. בעזרת מצקת בינונית יוצקים מהתערובת למרכז המחבת ובעזרת גו המצקת ובתנועה סיבובית מפזרים לקרפ שטוח ועגול.

  5. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.

להכנת הקרפים הורודים

  1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.

  2. מניחים לתערובת לנוח עשרים דקות.

  3. מחממים מחבת קרפים או מחבת רחבה טפלון או נון סטיק.

  4. בעזרת מצקת בינונית יוצקים מהתערובת למרכז המחבת ובעזרת גו המצקת ובתנועה סיבובית מפזרים לקרפ שטוח ועגול.

  5. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.

להכנת הקרפים הצהובים

  1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.

  2. מניחים לתערובת לנוח עשרים דקות.

  3. מחממים מחבת קרפים או מחבת רחבה טפלון או נון סטיק.

  4. בעזרת מצקת בינונית יוצקים מהתערובת למרכז המחבת ובעזרת גו המצקת ובתנועה סיבובית מפזרים לקרפ שטוח ועגול.

  5. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.