טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים לתערובת לנוח עשרים דקות.
מחממים מחבת קרפים או מחבת רחבה טפלון או נון סטיק.
בעזרת מצקת בינונית יוצקים מהתערובת למרכז המחבת ובעזרת גו המצקת ובתנועה סיבובית מפזרים לקרפ שטוח ועגול.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים לתערובת לנוח עשרים דקות.
מחממים מחבת קרפים או מחבת רחבה טפלון או נון סטיק.
בעזרת מצקת בינונית יוצקים מהתערובת למרכז המחבת ובעזרת גו המצקת ובתנועה סיבובית מפזרים לקרפ שטוח ועגול.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.
טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים לתערובת לנוח עשרים דקות.
מחממים מחבת קרפים או מחבת רחבה טפלון או נון סטיק.
בעזרת מצקת בינונית יוצקים מהתערובת למרכז המחבת ובעזרת גו המצקת ובתנועה סיבובית מפזרים לקרפ שטוח ועגול.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה. חוזרים על הפעולה עם יתר הבלילה.