מניחים בקערת מיקסר קמח, שמרים וסוכר. מערבלים עם וו הלישה.
מוסיפים פנימה את השמן וממרח הפסטו וממשיכים לערבל.
תוך כדי ערבול מתחילים לשפוך פנימה את המים הפושרים. חשוב לשפוך את המים באיטות, ברגע שהבצק מתנתק בקלות מדפנות הקערה יש להפסיק לשפוך את המים. יכול להיות שתצטרכו להפחית את כמות המים בכך או שתיים או להוסיף עוד 1-2 כפות מים. הכל תלוי בכמה מים הקמח סופג.
מוסיפים פנימה את המלח וממשיכים ללוש עוד 8 דקות.
משמנים את הקערה מעט ואת הבצק, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח 45-60 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מחלקים את הבצק ל-5 חלקים שווים (183 גרם לכל חלק), מרדדים לכדור ומניחים מתחת למגבת נקיה. מניחים לבצק לנוח כחמש דקות.
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.
מרדדים כל עיגול לגליל ואותו מרדדים עם מערוך למלבן באורך של כ-20 ס"מ.
מפזרים גבינה צהיבה בחלק התחתון והרחב של המלבן ומגלגלים לגליל הדוק. שומרים מתחת למגבת נקיה וחוזרים עם יתר החלקים עד שמתקבלות 5 רצועות באורך שווה (כ-35 ס"מ לרצועה).
קולעים חלה מ-5 הרצועות, יש סרטון עם כל השלבים בתחתית הפוסט.
מתפיחים עוד כרבע שעה או עד להכפלת גודל החלה.
מברישים במים ואופים 17-20 דקות או עד שהחלה מזהיבה.