מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה ומשמנים מעט.
מכינים את המילוי: בקערה בינונית מערבבים את הגבינות, ביצה ותבלינים.
מכינים את הבלילה: בצלחת שטוחה עם שוליים גבוהים טורפים ביצה, מים , דבש ומלח.
טובלים דף אורז בבלילה במשך 15-20 שניות, כך שיתרכך ממש מעט.
מעבירים למשטח יבש, אני השתמשתי בצלחת רחבה. מניחים במרכז הדף כף מהמילוי ומקפלים קיפול מעטפה.
מעבירים את הבורקס לתבנית אפייה כשהחלק המקופל פונה כלפי מטה. חוזרים עם יתר ניירות האורז.
מפזרים מעל שומשום או אבריפינג בייגל ואפים 20-25 דקות או עד שהבורקס שזוף ממש.
מגישים חם.