מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.
בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, קשיו, מלח, סוכר וקינמון.
מוסיפים לקערה סוכר, דבש, שמן, וניל וגרידת תפוז ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ומשטחים לגובה אחיד.
אופים 35-45 דקות או עד שהגרנולה מזהיבה. חשוב מאוד לפתוח את התנור כל 10 דקות ולערבב היטב את התערובת בתבנית כדי שהגרנולה תאפה באופן אחיד.
מוציאים מהתנור ומצננים היטב. את הגרנולה שומרים בצנצנת סגורה על השיש.